Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Delovni kotiček za šolarja

Oprema sobe za odraščajočega otroka  je projekt, pri katerem je potrebno upoštevati želje in predvsem potrebe bivajočega. Pomembno je, da otroka vključimo v sam proces opremljanja. Tako naj otroci sami izberejo barve, stil pohištva in podobno. Pri tem imejmo v mislih, da mora soba nanj vplivati vzpodbudno, ga polniti z energijo in omogočati nadaljnji razvoj.

Pri opremi sobe prav gotovo velja načelo "manj je več".  Vsaka dodatna malenkost, kot so recimo razne »igračke«, hitro ukrade pozornost in koncentracijo. Za uspešno učenje prav gotovo ni vseeno, kje ta proces poteka. Tako naj učenje poteka v prostoru, ki ni hrupen, ki je svetel, na mizi pa naj bo čim manj motečih stvari. Tako bo otrok lahko svojo pozornost posvetil učenju.

Predlagamo, da zidove okrasite s predmeti, ki so povezani z učno temo. Nanje obesite na primer uokvirjene posušene rastlinske vrste ali motivacijske plakate. Ali pa dodajte veliko stensko uro, da bodo točno vedeli, koliko časa namenijo posameznemu šolskemu predmetu. Pritrdite še nekaj polic, kamor zložite knjige, učbenike, enciklopedije in slovarje. Pri vsem pa naj bo vaše vodilo zmernost. Nekaj idej za ureditev delovnih kotičkov vam predstavljamo v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!