Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti prostor.

Snežinke, vonj po pečenih dobrotah, mrzli zimski noski, veselje in lučke. To je le delček prazničnih radosti, ki prikličejo nasmeh na obraz. Da bo tudi vaš dom zasijal v decembrskem vzdušju, smo vam pripravili nekaj idej za hitro okrasitev.

Snežinke

Brez simbola snežink pozimi ne gre. Papirnate snežinke lahko uporabite, kot okrasek. Izdelate jih povsem enostavno. List A4 papirja preponite na pol. Nato to polovico še enkrat na pol. Kvadrat dvakrat prepognite v trikotnik. Zunanji rob okroglo obrežite in nato v papir pričnite zarezovati različne oblike. Ko boste razprli papir bo pred vami čisto prava snežinka. Te lahko razporedite pod steklo na mizo. Obesite na lestenec ali z njimi prekrijete vhodna vrata. 

Venec na vratih

Ko okrašujete dom, nikar ne pozabite na vhodna vrata. Te so prvi pozdrav vašim gostom in ogledalo doma. Zunaj lahko obesite manjši adventni venec ali pa odslužen okvir za slike lično pobarvate in vanj postavite nekaj božičnih okraskov. Lahko pa cela vrata spremenite v snežaka s samolepilnim kolažem. Iz njega izrežite kroge za oči in gumbe, oranžen nos in pisan šal. Takšnih vrat se bodo posebej razveselili otroci.

Snežaki

Snežaki ostajajo priljubljen zimski motiv, ki ga lahko z malce truda uporabite, kot decembrsko dekoracijo. V večjo skledo položite božične kroglice, ki ste jih pobarvali v belo in jim dorisali motiv snežaka. Ali pa snežake izdelajte iz odsluženih nogavic. Kopico ustvarjalnih idej boste našli tudi v spodnji galeriji.


 


Sorodni članki

Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti ...

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Preproga iz cofkov

Se spominjate cofkov? Verjetno ste jih kot otrok nosili na kapah, rokavicah, kot okrasek na torbi, majicah, pa verjetno ...

Opremljanje sobe za najstnika

Najstniki so običajno zahtevni naročniki. Sami točno vedo, kaj jim je všeč in kaj jim ne. Zaplete se, ko se želje in ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: