Črno- bela kopalnica s pridihom retra

Opremljate ali prenavljate kopalnico? Za vas smo »pokukali« k Artceramu, ki navdušuje s črno belimi kombinacijami, ki dišijo po starih, dobrih časih.

Če na kratko strnemo kopalniške trende letošnjega leta: oblikovalci svoj navdih letos črpajo v preteklosti. Tiho se vrača »art deco« in z njim povezano dekorativno »pretiravanje". Tukaj pa je še retro stil, za katerega se zdi, da ne bo nikoli šel iz mode.

Današnji navdih smo za vas poiskali pri Artceramu, ki se predstavlja z zapeljivo črno belo kolekcijo z retro pridihom.  V svoji kolekciji ponujajo zanimive umivalnike in ostale sanitarne dodatke.

Osnovna nit linije je črno bela eleganca, ki se v zanimivih ponovitvah in kombinacijah pojavlja v vseh dodatkih. Ob tem pa oblikovalci nisi zanemarili uporabnosti, ki ni podvržena estetski noti, ampak gre z njo z roko v roki. Nekaj njihovih kosov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 


Sorodni članki

Pisane otroške sobe

Otroške sobe so prostor za igro, ljubko otroško sanjarjenje in kraj, kjer majhne stvari postanejo velike. In prav zato ...

Izbira jedilne mize

Jedilna miza je običajno center družinskega življenja. Najti primerno mizo, pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas ...

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: