Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati na sodoben način.

Za črno in belo barvo lahko z gotovostjo rečemo, da sta edini barvi, ki nikakor ne gresta iz mode. Tako imenovana »mala črna oblekica« je nepogrešljiv dodatek v omari in sedaj je čas, da tudi za vaš dom najdete tisti črni kos, h kateremu boste vedno znova radi pogledali.

V poljskem arhitekturnem biroju Tamizo so strokovnjaki za vnašanje odtenkov črne in bele v dom. Ambienti, ki jih je opremil omenjeni tim, so z eno besedo "vibrantni".  Kontrasti med barvami vnašajo v prostor igrivost, ki pa jo lahko uporabnik z barvnimi dodatki sam stopnjuje.

Čiste linije in izrazito oblikovanje je vodilo notranje opreme in se kot rdeča nit pojavlja v vseh prostorih. Odlična popestritev so teksture sten, zidaki in čisti beton sta nezgrešljivi kombinaciji. Uporaba zgolj dveh močnih kontrastnih odtenkov, kot sta naprimer črna in bela, lahko hitro deluje preveč uniformirano, zato vam pri opremljanju v črno beli kombinaciji svetujemo, da dodate še element ali dva v barvi. Nekaj primerov uporabe črne in bele si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Sorodni članki

Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...

Obešanka za vrata

Za vas smo pripravili nadvse simpatičen »naredi sam« projekt, ki bo navdušil vse majhne nadebudneže. Lotili se bomo ...

Barvne inspiracije za ureditev dnevne sobe

Potrebuje vaša dnevna soba malce svežega vetra? Mogoče zgolj kapljico barve? Poglejte nekaj nasvetov za ureditev ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: