Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati na sodoben način.

Za črno in belo barvo lahko z gotovostjo rečemo, da sta edini barvi, ki nikakor ne gresta iz mode. Tako imenovana »mala črna oblekica« je nepogrešljiv dodatek v omari in sedaj je čas, da tudi za vaš dom najdete tisti črni kos, h kateremu boste vedno znova radi pogledali.

V poljskem arhitekturnem biroju Tamizo so strokovnjaki za vnašanje odtenkov črne in bele v dom. Ambienti, ki jih je opremil omenjeni tim, so z eno besedo "vibrantni".  Kontrasti med barvami vnašajo v prostor igrivost, ki pa jo lahko uporabnik z barvnimi dodatki sam stopnjuje.

Čiste linije in izrazito oblikovanje je vodilo notranje opreme in se kot rdeča nit pojavlja v vseh prostorih. Odlična popestritev so teksture sten, zidaki in čisti beton sta nezgrešljivi kombinaciji. Uporaba zgolj dveh močnih kontrastnih odtenkov, kot sta naprimer črna in bela, lahko hitro deluje preveč uniformirano, zato vam pri opremljanju v črno beli kombinaciji svetujemo, da dodate še element ali dva v barvi. Nekaj primerov uporabe črne in bele si lahko ogledate v spodnji galeriji.

akcija vgradne omare

Sorodni članki

Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in ...

Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti ...

Soba za novorojenčka

Opremljanje sobe za novega družinskega člana, je eden izmed najlepših projektov opremljanja doma. Da bo delo lažje ...

Beton kot dodatek

Beton je mnogo več kot gradbeni material. Danes vam ga predstavljamo kot zanimiv dodatek, ki popestri ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave