Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati na sodoben način.

Za črno in belo barvo lahko z gotovostjo rečemo, da sta edini barvi, ki nikakor ne gresta iz mode. Tako imenovana »mala črna oblekica« je nepogrešljiv dodatek v omari in sedaj je čas, da tudi za vaš dom najdete tisti črni kos, h kateremu boste vedno znova radi pogledali.

V poljskem arhitekturnem biroju Tamizo so strokovnjaki za vnašanje odtenkov črne in bele v dom. Ambienti, ki jih je opremil omenjeni tim, so z eno besedo "vibrantni".  Kontrasti med barvami vnašajo v prostor igrivost, ki pa jo lahko uporabnik z barvnimi dodatki sam stopnjuje.

Čiste linije in izrazito oblikovanje je vodilo notranje opreme in se kot rdeča nit pojavlja v vseh prostorih. Odlična popestritev so teksture sten, zidaki in čisti beton sta nezgrešljivi kombinaciji. Uporaba zgolj dveh močnih kontrastnih odtenkov, kot sta naprimer črna in bela, lahko hitro deluje preveč uniformirano, zato vam pri opremljanju v črno beli kombinaciji svetujemo, da dodate še element ali dva v barvi. Nekaj primerov uporabe črne in bele si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Sorodni članki

Stojalo za posladke

Malce hladnejši dnevi nas vabijo na toplo. In kaj pogreje bolj kot domač čaj s sveže pečenimi piškoti? Da pa bodo tudi ...

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Nenavadne božične jelke

Po mestih so že zasvetile decembrske lučke. Sedaj je pravi čas, da praznično vzdušje povabite tudi v svoj dom. Za vas ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: