Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Privoščite si mehkejši dotik udobja. Ob nakupu katerekoli Akronove postelje v februarju 2018, vam podarimo prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium. Ne zamudite edinstvene ponudbe!

postelja narejena po vaši meri

Izberite svojo posteljo

V široki paleti Akronovega pohištva po meri so tudi najrazličnejše postelje, ki zadostijo potrebam vseh generacij in trendom opremljanja. Izbirate lahko med zakonskimi posteljami različnih dimenzij, od klasičnih in dvižnih, do skritih postelj v omari, imenovanih Aladin. Z oblazinjenim ali lesnim vzglavjem, z nočnimi omaricami ali brez, po želji tudi z dodatki svetil. V barvnih kombinacijah, ki vam najbolj ustrezajo in se prilegajo vašemu prostoru. Bodite pozorni tudi na ustrezno višino postelje, naj bo prilagojena vam in vašemu dobremu počutju. Posebnost je postelja Air , z vzmetnimi elementi oziroma diski, ki omogočajo še boljše zračenje ležišča, hkrati pa nadomeščajo klasično Latoflex podlogo.

Izberite posteljo po meri

Bogat nabor je tudi med enojnimi in otroškimi posteljami. Še zlasti so priljubljene različne rešitve za optimalni izkoristek prostora. Med njimi izstopajo pogradi v različnih sestavih, z dvema, tremi ali celo štirimi ležišči. Za dostop do zgornjih ležišč lahko izberete stranske stopnice, ki so hkrati predali, pograde pa dopolnite z dodatnimi elementi, kot so police, pisalne mize, omare in omarice. Idealne so tudi bočne skrite postelje, ki jih uporabite po potrebi, drugače pa se skrijejo v omaro. Čez dan boste prostor lahko izkoristili za druge aktivnosti.

Darilo ob nakupu

H kvalitetni postelji se najbolje podajo kvalitetne odeje in vzglavniki. Povezali smo se z vodilnim slovenskim proizvajalcem vrhunskih prešitih tekstilnih izdelkov in za vas pripravili ekskluzivno ponudbo.*

Ne glede na to, katero posteljo boste izbrali, vam bomo podarili set prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium iz Odeje Škofja Loka. V primeru nakupa enojne postelje do širine 120 cm, prejmete en set odeje in vzglavnika, v primeru dvojne postelje širine nad 120 cm, pa kar dva. Darilni set vključuje prešito odejo velikosti 200x140 cm in vzglavnik velikosti 60x80 cm. Set prešite odeje in vzglavnika Medico Lux za še slajši počitek in spanec!

medico lux odeja vzglavnik in odeja

Februarski nakup postelje Akron se splača. Z izjemnim darilom boste privarčevali in si zagotovili kvalitetno spanje.

Zakaj prešite odeje in vzglavniki podjetja Odeja Škofja Loka?

Ker zagovarjamo kvaliteto in slovenske proizvode. V Odejino posteljnino smo odeli vse naše razstavne postelje. Zdaj želimo izbor njihovih izdelkov ponuditi tudi vam. In to brez plačila, če se boste februarja odločili za nakup Akronove postelje.

odeja Škofja Loka

Medico Lux za popolno sprostitev in zdravo spanje

Prešite odeje in vzglavniki Medico Lux Medium so idealna izbira za vse, ki uživate v občutku prijetne svežine. Materiali so skrbno izbrani ter zavirajo razvoj pršic, plesni in bakterij v spalnem prostoru in so tako priporočljivi tudi za vse, ki vas pestijo alergije in astma.

Topla in udobna odeja vas bo očarala z neverjetno mehkobo in prijetnim dotikom, vsestranski in trpežen vzglavnik pa bo nudil optimalno podporo vratu in hrbtenici.

Nežna mikrotkanina bo ustvarila prijetno in toplo udobje, posebna Feel-Well vlakna v polnilu pa čudovito zračnost lahkotnost. Vrhunska izdelava Odejinih izdelkov zagotavlja preprosto vzdrževanje, higieničnosti ter dolgo življenjsko dobo.

Kakovost z roko v roki

Tako pri Akronu kot pri Odeji v vsak svoj izdelek vtisnemo spoštovanje do dobrega počutja slehernega uporabnika naših izdelkov. Obe blagovni znamki sta znani po tradiciji odlične kakovosti, zato sodita skupaj.

Zaupajte Akronovi kvaliteti

Akron že 29 let opremlja slovenske domove s pohištvom po meri. Tudi s posteljami, kjer je kvaliteta še toliko bolj pomembna, saj v postelji preživimo kar tretjino svojega časa. Kupcem se posvetimo že pri izbiri. Zavedamo se, da je kvaliteten nakup odvisen od pravilno zastavljenih potreb, zato vam bomo pri izbiri pomagali in vas usmerjali. Tako glede ustreznih dimenzij glede na razpoložljiv prostor, kot pri izgledu, predvsem z upoštevanjem ostalega pohištva v prostoru. Ostalo spalnično pohištvo, kot so vgradna omara in različne komode, lahko kupite hkrati s posteljo ali kasneje. V obeh primerih bomo za vas izbrali najoptimalnejšo varianto.

Postelja bo pri vas v dogovorjenem roku**. Postavljena na mesto, kjer ste si jo zamislili. Za prevoz in montažo vam torej ni potrebno skrbeti, vse opravimo za vas. Hkrati vam nudimo enoletno garancijo. Akronove postelje nudijo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno in zagotovo uresničijo vaša pričakovanja.

V hladnih zimskih mesecih je razvajanje v topli postelji še toliko bolj prijetno. V pravi postelji se boste zjutraj zbudili naspani in polni energije. V harmoniji s kvalitetno prešito odejo in vzglavnikom še toliko bolj.

Odločite se za nakup postelje Akron do konca februarja in se potopite se v mehkobo prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium, ki ju ob nakupu postelje prejmete brezplačno. Ugoden nakup za vaše trajno zadovoljstvo. Zagotovite si spanje po vaši meri!

* Darilo prejmete samo pri predplačilu v enkratnem znesku. Za plačilo z gotovino se šteje tudi enkratno plačilo z bančnimi karticami, ne šteje pa se plačilo z bančnimi karticami na obroke in Summit kredit.
**Dobavni rok je predvidoma od 20 do 60 dni od naročila, odvisno od oddaljenosti in obsežnosti naročila.


Sorodni članki

Organizacija doma

Ste naveličani natrpanih predalov? Želite na pisalni mizi končno narediti red? Za vas smo pripravili nekaj uporabnih ...

Izdelava sveč

Prihaja čas, ko bomo za malce romantike večkrat prižgali kakšno svečko ali dve. Zakaj ne bi prižigali svečk, ki ste jih ...

Iz starega ... nov lestenec

Se tudi vam doma povaljuje kakšen zaprašen lestenec, ki je še preveč uporaben, da bi ga vrgli proč, a obenem ne dovolj ...

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: