Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Bralni kotički - »mini« knjižnice

Prav gotovo k urejenemu domu spadajo tudi urejene knjižne police. Običajno se zaplete pri sami organizaciji le-teh. Knjige so različnih velikosti, vsebin, povrhu pa običajno nato iščemo prav tisto knjigo, ki jo želimo vzeti v roke. Da boste lažje organizirali svojo »mini knjižnico« vam danes predstavljamo nekaj vizualizacij različnih avtorjev (JavArq, Andres Merlo, HZ in drugih).

Pri urejanju bralnega kotička je pomembno dvoje: da je ta smiselno urejen in predvsem udoben. K urejenosti spada dobra organizacija. Predlagamo, da pred zlaganjem knjig te položite na en velik kup, in jih nato razvrstite po vsebini. Nekoč je veljalo nenapisano pravilo, da morajo biti knjige zložene po abecedi in velikosti. V domači knjižnici je slednje zaradi manjšega števila knjig nekoliko težje. Osredotočite se na urejanje, ki bo temeljilo na kategorijah. V kolikor vam na policah primanjkuje prostora, lahko knjige enostavno razvrstite v dve vrsti. Knjige v mehki vezavi naj bodo spredaj.

Prav gotovo pa ni prave knjižnice brez udobnega fotelja ali stola za branje. Pri izbiri tega bodite pozorni na to, kak tip bralca ste - ali berete zleknjeni, pokončno sedeči ali v t.i. buda položaju? Na podlagi tega se nato odločite za primeren stol. Ob samem stolu pa vam priporočamo še manjšo mizico, na katero boste lahko odlagali knjige, ki jih še niste prebrali do konca. Nekaj idej za ureditev domačega bralnega kotička vam predstavljamo v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!