Božična dekoracija doma

K lepo urejenemu domu sodi tudi sezonsko primerna dekoracija. Pred vrati je najbolj bleščeč mesec, ki kar kliče po dodatkih, ki vaš dom odenejo v povsem novo luč. Za vas smo zbrali nekaj idej za božično dekoracijo doma.

Mestne ulice in izložbe trgovin so se že preoblekle v bolj praznično podobo. Zasijale so lučke in sedaj je pravi čas, da nov videz  nadenete še svojemu stanovanje. V prazničnem času dejansko ni pravil, kaj vse sodi (ali ne sodi) k božični dekoraciji. Modni trendi vsako leto napovedo »novo« božično barvo, nesporna kraljica božične dekoracije pa seveda ostaja rdeča v vseh kombinacijah in odtenkih.

Majhni triki za popestritev vzdušja

Za ustvarjanje prazničnega vzdušja pravzaprav ne potrebujete veliko. Dovolj bo že, če boste pospravili jesensko in morebiti poletno dekoracijo, in ju nadomestili z nekaj zimskimi elementi. Svečniki, ki jim dodate sveže vejice smreke. Na mizo postavite vazo in na nekaj suhih vejic obesite majhne okraske. Simpatična popestritev so tudi doma izdelani adventni venčki, ki jih obesite kar na steno. Lep pozdrav gostom pa bo tudi venček, obešen na vhodna vrata.

Izbira božičnega drevesca

Božično drevo je za vse prave božične navdušence obvezen decembrski dodatek domu. Ne glede na to, ali se bolj nagibate k pravemu drevescu ali umetnemu, je obema skupna dekoracija. Predlagamo, da se pri krašenju odločite za eno barvno skupino - na primer za božične okraske v vijolični, tem pa nato dodajate poudarke v drugi barvi. Pri tem izberite še eno barvo z barvnega kroga, ali pa se odločite za zlato ali srebrno. Vedno bolj priljubljeni so tudi naravni okraski, izdelani iz gline, slame ali drugih okolju prijaznih materialov. Pravi modni hit so tudi eko smrekice, ki jih lahko uporabljamo vrsto let. Nekaj idej za prikupno božično dekoracijo smo vam pripravili tudi v spodnji galeriji.

  
Sorodni članki

Predelava pisalne mize

Zimski čas je čudovit za izpeljavo vseh predolgo odloženih in začrtanih »naredi sam« projektov. Danes vam prestavljamo ...

Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna ...

Ureditev majhnega stanovanja

Ste tudi vi pred izzivom, kako opremiti majhno stanovanje? Zmanjkuje idej in rešitev? Potem je spodnji članek kot ...

Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: