Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Akronovo pohištvo v Villi Artemis

S ponosom predstavljamo Vilo Artemis – link do nove galerije slik Ville Artemis , ki smo jo imeli čast delno opremiti. Razkošna vila stoji na sončni parceli sredi Istre in se ponaša s čudovitim razgledom in neokrnjeno naravo v okolici.

Investitor s posluhom za kreativnost in sodobno bivanje nam je zaupal opremljanje najvitalnejših prostorov – spalnice in dnevne sobe. Pohištvo smo stilsko prilagodili konceptu moderne vile.

Rdeča nit opremljanja je trendovski dizajn enostavnih linij in izredne funkcionalnosti. Spalnici sta bogatejši za praktični omari s klasičnim odpiranjem. Zaprti del omare je namenjen shranjevanju garderobe, na policah pa je prostor za priročno odlaganje in popestritev z okraski. Ob omaro smo umestili pisalno mizo, ki ima vse, kar gost potrebuje – pisalno površino za prenosni računalnik in raznovrstno dokumentacijo ter omarico za spravilo raznih predmetov. Pisalna miza je postavljena v bližino steklenih drsnih vrat, kar omogoča osvetlitev z naravno svetlobo. Ob večerih pa jo dodatno osvetljuje namizna lučka.

Z elegantnimi belimi nočnimi omaricami s predali smo poskrbeli za priročno odlaganje knjig in raznih drobnarij.

V elegantno zasnovan bivalni del hiše zagotovo sodi prefinjen tv regal. Izbrali smo regal preproste oblike, ki diskretno zapolni steno.  Vrata regala se odpirajo na potisk in tako prispevajo k elegantnemu izgledu. Za njimi bodo lahko skrbno pospravljeni raznovrstni pripomočki, medtem ko odlagalna površina TV regala nudi prostor dodatkom, ki so jih lastniki skrbno izbrali.

K dovršenosti opreme prispeva tudi barvni izbor. Kljub nevtralnim barvam daje pridih glamuroznosti, ki nežno poboža vašo dušo.

Villa Artemis je vsekakor  edinstvena, očarljiva in izredno privlačna. Oglejte si jo, morda boste tudi zase našli navdihujoče ideje.

Če vas je  navdušila tako kot nas, vsekakor priporočamo, da si jo privoščite za oddih.

Glede idej za pohištvo pa se obrnite na Akronove strokovnjake. Ne bo vam žal.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!