Akcija ob nakupu vgradne omare

V Akronu smo ponovno pripravili akcijo, ki je nikakor ne gre spregledati. Za lažji skok v pomladne dni vam poklanjamo kar 60% popusta. Tako lahko sedaj ob nakupu vgradne omare dobite posteljo za le 195 eur + ddv.

Izbirate lahko med različnimi širinami postelje.
Na voljo so dimenzije 80, 90, 100, 120, 140, 160 in 180 cm. Da vam bo res udobno, sta na voljo dve dolžini: 190 in 200 cm. Končna višina ležišča z vzmetnico je do 70 cm, kar omogoča lahkotno vstajanje in leganje.

Kaj je vključeno v ceno postelje?

Postelji je dodano letveno posteljno dno slovenskega proizvajalca MOBA TW FIX SPECIAL. Večconsko ležišče iz bukovega lesa nudi izjemno dobro oporo telesu. V ledvenem delu je možnost nastavitve trdote ležišča, vzmetenje pa sega vse do zunanjega roba ležišča. Ležišče je idealno za vse zakonske postelje in ležišča z enojno vzmetnico.

Cena postelje

Redna cena postelje je 488 EUR + DDV. Ob nakupu vgradne omare z drsnimi vrati Akron je lahko vaša za 195 EUR + DDV. Končna cene postelje z davkom, dostavo in montažo,  tako znaša 237,90 EUR. Predali pod posteljo, nočne omarice ter nestandardne dimenzije se obračunajo po veljavnem ceniku.

 

PREBERITE več o postelji po akcijski ceni


Sorodni članki

Hiška iz barvic

Se tudi vam doma "povaljujeta" vsaj dva kompleta lesenih barvic? Nikar jih ne zavrzite! Danes vam namreč predstavljamo, ...

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...

Vinilne stenske nalepke

Preurejate dom? Ali pa preprosto potrebujete spremembo brez prevelikega finančnega vlaganja? Popestrite svoj dom z ...

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: