5 vročih trendov

Prav gotovo je ena izmed težjih stvari v svetu oblikovanja in notranje opreme, sledenje zadnjim trendom in nenehno spreminjajočim se smernicam. V poplavi idej je nujno ravnovesje, ki prepreči »mesečne« renovacije doma. Za vas smo zbrali 5 vročih trendov, ki se bodo prav gotovo obdržali dlje časa.

Kadar govorimo o notranjem  oblikovanju, je pravzaprav težko določiti »zlato sredino«. Med trendi se vsekakor pojavljajo tako imenovani »povratniki«, ki se sezono za sezono vračajo . Za vas smo zbrali nekaj takšnih, ki bodo navduševali še dolgo časa.

Čarovnija tapet

Tapete so kraljevale v devetdesetih in s prav enakim sijajem se vračajo sedaj.  Boljše, lepše in kvalitetnejše. Verjetno se ne bi preveč zmotili, če rečemo, da se v tapetah najde skorajda vsak vzorec, ki ga želimo. V prid tapet pa govori tudi razmeroma enostaven način nameščanja in ne nazadnje odstranjevanja. Tapete zagotavlajo velik vizualni učinek z malce truda.

Vidni zidaki

Vidni zidaki in grobo obdelane stene kljubujejo miselnosti, ki je dolgo narekovala popolno obdelane zidne površine. Ne samo, da so zidaki v modi, zaradi optičnega učinka se »razgaljajo« stene in nanašajo t.i. imitacije zidakov ali betona. V kolikor je v vaši dnevni sobi ostala kakšna neobdelana stena, jo s ponosom pokažite.

Brezčasni kosi

Najlepše pri modnih smernicah notranjega oblikovanja, je njihovo mešanje. Pri opremljanju si dovolite biti drzni in predvsem kreativni. Zakaj ne bi v minimalistično predsobo, posadili divje rdeč stol? Naj bo vaše vodilo zmernost. Pobrskajte za »vintage in retro« kosi. Ali pa v starinarnici poiščite kak kos, ki vam bo vzel sapo.

Predelava

Obnavljanje in predelovanje sta zapovedi, ki vztrajata že nekaj sezon. Gre za trenda, ki nista pisana na kožo zgolj ljubiteljem eko šika, temveč vsem, ki želite najljubšim kosom in kotičkom doma podariti novo vlogo. Malce barve in velika mera potrpljenja delata čudeže!

Vpliv daljnih dežel

Zadnji trend bo prav gotovo razveselil vse ljubitelje potovanja. Zakaj si ne bi delček poti prinesli kar domov? Zmeren dotik eksotike je zadnji krik v svetu oblikovanja. Zamenjajte dolgočasne blazine s pisanimi maroškimi. Ali pa v stanovanje vnesite najljubši odtenek z zadnjega potovanja. Dovolj bodo že majhni dodatki kot so vaze, zavese ali pa posteljna pregrinjala. Nekaj navdiha smo za vas zbrali tudi v spodnji galeriji.

 
Sorodni članki

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter ...

Sveže cvetje

Vnesite pomlad v vaš dom s šopkom svežih rož. Za vas smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov za nego svežega ...

Garsonjere

Garsonjere v zadnjih letih dobivajo nov pomen. Relativno ugodne cene na nepremičninskem trgu in obvladljiva velikost ...

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: