Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

5 vročih trendov

Kadar govorimo o notranjem  oblikovanju, je pravzaprav težko določiti »zlato sredino«. Med trendi se vsekakor pojavljajo tako imenovani »povratniki«, ki se sezono za sezono vračajo . Za vas smo zbrali nekaj takšnih, ki bodo navduševali še dolgo časa.

Čarovnija tapet

Tapete so kraljevale v devetdesetih in s prav enakim sijajem se vračajo sedaj.  Boljše, lepše in kvalitetnejše. Verjetno se ne bi preveč zmotili, če rečemo, da se v tapetah najde skorajda vsak vzorec, ki ga želimo. V prid tapet pa govori tudi razmeroma enostaven način nameščanja in ne nazadnje odstranjevanja. Tapete zagotavlajo velik vizualni učinek z malce truda.

Vidni zidaki

Vidni zidaki in grobo obdelane stene kljubujejo miselnosti, ki je dolgo narekovala popolno obdelane zidne površine. Ne samo, da so zidaki v modi, zaradi optičnega učinka se »razgaljajo« stene in nanašajo t.i. imitacije zidakov ali betona. V kolikor je v vaši dnevni sobi ostala kakšna neobdelana stena, jo s ponosom pokažite.

Brezčasni kosi

Najlepše pri modnih smernicah notranjega oblikovanja, je njihovo mešanje. Pri opremljanju si dovolite biti drzni in predvsem kreativni. Zakaj ne bi v minimalistično predsobo, posadili divje rdeč stol? Naj bo vaše vodilo zmernost. Pobrskajte za »vintage in retro« kosi. Ali pa v starinarnici poiščite kak kos, ki vam bo vzel sapo.

Predelava

Obnavljanje in predelovanje sta zapovedi, ki vztrajata že nekaj sezon. Gre za trenda, ki nista pisana na kožo zgolj ljubiteljem eko šika, temveč vsem, ki želite najljubšim kosom in kotičkom doma podariti novo vlogo. Malce barve in velika mera potrpljenja delata čudeže!

Vpliv daljnih dežel

Zadnji trend bo prav gotovo razveselil vse ljubitelje potovanja. Zakaj si ne bi delček poti prinesli kar domov? Zmeren dotik eksotike je zadnji krik v svetu oblikovanja. Zamenjajte dolgočasne blazine s pisanimi maroškimi. Ali pa v stanovanje vnesite najljubši odtenek z zadnjega potovanja. Dovolj bodo že majhni dodatki kot so vaze, zavese ali pa posteljna pregrinjala. Nekaj navdiha smo za vas zbrali tudi v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!