Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

3 poletne »naredi sam« ideje

Če se tudi vam v zadnjih dneh dogaja, da ste zaradi vrtoglavih temperatur povsem pregoreli, predlagamo, da spakirate svoje ustvarjalne pripomočke, poiščete hladno senčko, in vroče urice prevetrite z ustvarjalnim popoldnevom.

Danes vam predstavljamo 3 poletne »naredi sam« ideje. Zanje potrebujemo le kanček ustvarjalnosti in potrpljenja. Z malo truda lahko tako izdelate unikatne poletne čevlje, prikupne voščilnice ali mini vazo.

PORISANI ČEVLJI

Za izdelavo porisanih čevljev potrebujemo par belih, tekstilnih čevljev. Priporočamo vam, da morda kupite kakšno cenejšo različico. Potrebovali boste tudi  ravnilo, kos kartona, svinčnik, škarje in flomastre za tekstil. Izdelava tovrstnih čevljev je povsem preprosta. Iz kartona izdelamo šablono. V kolikor smo se odločili za t.i. cik cak vzorec, na karton s svinčnikom in ravnilom narišemo vzorec, ki ga nato izrežemo. S flomastri vzorec enakomerno prenesemo na čevlje in poljubno pobarvamo.

PRIKUPNE VOŠČILNICE

Izdelava tovrstnih voščilnic je izredno enostavna. Potrebujemo glavo radiča, poljuben karton ali že pripravljene voščilnice, in barvo za pomakanje. Radiču odrežemo dno. Pazimo, da ga odrežemo ravno. Tako odrezano dno nam nato služi kot štampiljka, ki jo pomakamo v izbrano barvo.

MINI VAZICA

V kolikor se vam doma še valja kakšna stara žarnica, lahko iz nje izdelate majhno vazico. Za izdelavo slednje boste potrebovali klešče, imbus ključ in kos trše žice. S kleščami žarnici previdno odlomimo vrh. Nato z imbus ključem »povrtamo« po notranjosti. Na ta način bomo lažje izvlekli notranjost žarnice. Izredno pomembno je, da smo pri delu previdni. Iz trše žice na koncu izdelamo še lično stojalo za vazo.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!