20 načinov uporabe palet

Se tudi vam pogosto pripeti, da na svojem podstrešju ali v garaži najdete kose, ki so preprosto preveč uporabni, da bi jih vrgli proč? Euro palete so prav gotovo en tak kos. Za vas smo poiskali 20 zanimivih načinov njihove uporabe.

Prav gotovo se najboljše ideje rodijo iz eksperimentiranja - takrat, ko spustimo svojo kreativno žilico in možgane »na pašo«. Sklop današnjih idej za »naredi sam izdelke« je rezultat neobremenjenega razmišljanja in velike mere ustvarjalnosti.

Če povzamemo na kratko, so lesene evro palete v grobem namenjene prevozu in prelaganju blaga. Gre za izredno stabilne lesene izdelke. Običajno odvečne lesene palete preprosto zavržemo ali jih v najboljšem primeru skurimo v domačem ognjišču. Danes pa vam prestavljamo nekaj idej, ki vam lahko z malo spretnosti pomagajo izdelati unikatne kose pohištva.

Palete so zaradi svoje enovite oblike in možnosti izdelave praktične za izdelavo skorajda vsakega tipa pohištva. Pobarvane lahko služijo kot preprosta klubska mizica, če jim dodamo še nogice, pa dobimo lično mizico. Prav tako jih lahko spremenimo v počivalnik ali kar pravi kavč. Simpatične so kot knjižna polica ali omarica za čevlje. 20 idej in navdihov vam predstavljamo v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Preproga iz cofkov

Se spominjate cofkov? Verjetno ste jih kot otrok nosili na kapah, rokavicah, kot okrasek na torbi, majicah, pa verjetno ...

Uporaba šablon

Blazine, stene, voščilnice ... S pomočjo šablon lahko potiskate skoraj vse. Danes vam bomo pokazali, kako lahko povsem ...

Soba, ki raste z otrokom

Načrtovanje in samo opremljanje otroške sobe je časovno in finančno zahteven zalogaj. Oblikovalski trendi se ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: