20 načinov uporabe palet

Se tudi vam pogosto pripeti, da na svojem podstrešju ali v garaži najdete kose, ki so preprosto preveč uporabni, da bi jih vrgli proč? Euro palete so prav gotovo en tak kos. Za vas smo poiskali 20 zanimivih načinov njihove uporabe.

Prav gotovo se najboljše ideje rodijo iz eksperimentiranja - takrat, ko spustimo svojo kreativno žilico in možgane »na pašo«. Sklop današnjih idej za »naredi sam izdelke« je rezultat neobremenjenega razmišljanja in velike mere ustvarjalnosti.

Če povzamemo na kratko, so lesene evro palete v grobem namenjene prevozu in prelaganju blaga. Gre za izredno stabilne lesene izdelke. Običajno odvečne lesene palete preprosto zavržemo ali jih v najboljšem primeru skurimo v domačem ognjišču. Danes pa vam prestavljamo nekaj idej, ki vam lahko z malo spretnosti pomagajo izdelati unikatne kose pohištva.

Palete so zaradi svoje enovite oblike in možnosti izdelave praktične za izdelavo skorajda vsakega tipa pohištva. Pobarvane lahko služijo kot preprosta klubska mizica, če jim dodamo še nogice, pa dobimo lično mizico. Prav tako jih lahko spremenimo v počivalnik ali kar pravi kavč. Simpatične so kot knjižna polica ali omarica za čevlje. 20 idej in navdihov vam predstavljamo v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Pisane otroške sobe

Otroške sobe so prostor za igro, ljubko otroško sanjarjenje in kraj, kjer majhne stvari postanejo velike. In prav zato ...

Izbira sedežne garniture

Udobnost, kakovost in videz so glavni kriteriji pri izbiri sedežne garniture. Pri nakupu moramo biti posebej pozorni, ...

Skodelice kot darilo

Če vas v zadnjih dneh na božič ni spomnil obisk nakupovalnih centrov, naj vam povemo mi - najbolj čaroben mesec bo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: