Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Jesen nas razveseljuje s pisanimi barvami, šumenjem listja in bogatimi plodovi iz narave. Hkrati je tudi čas za umiritev in priprav na zimski počitek. Želimo ustvariti urejen in domač dom, kjer bomo uživali v hladnih zimskih dnevih. Na toplem, v krogu najbližjih, v pričakovanju praznikov in prijetnih presenečenj.

popust na vgradne omare

S premišljeno razporeditvijo stanovanjske opreme bomo izkoristili prostor in zadostili potrebam po urejenosti in estetski dovršenosti. Vgradna omara je ključni element pri opremljanju. Naj bo uporabna in racionalna. Zagotavlja naj popolno preglednost in optimalno shranjevanje. Le tako si boste zagotovili urejenost in dobro organiziranost, kar vam bo polepšalo sleherni dan. Hkrati naj se vgradna omara stilsko ujema z opremo stanovanja.

Vgradna omara po vaši meri

Izberite svojo vgradno omaro, z razporeditvijo notranjosti po vaši želji . Naj bo vse na svojem mestu. V kvalitetni vgradni omari, ki bo racionalno izkoristila vaš prostor. Od tal do stropa in od stene do stene.

notranja razporeditev vgradne omare

Z drsnimi vrati s poljubnimi polnili, ki omogočajo pestro izbiro kombinacij materialov, barv in vzorcev.

drsna vrata na vgradnih omarah

Od ideje do montaže

V ceni vgradne omare s popustom je vključeno:

  • svetovanje
  • izrisi
  • izmere
  • izdelava
  • dostava in vnos
  • montaža
  • garancija

Akcija velja samo do 20. novembra 2017

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati. Brez izjeme, tudi na kotne vgradne omare . Vsaka je unikat, saj je oblikovana po vaših željah. Vaše potrebe so za nas na prvem mestu.

Ne odlašajte, akcija traja samo do 20. novembra. Obiščite najbližji salon in se prepustite svetovanju izkušenih strokovnjakov. Oglejte si razstavljene eksponate in se prepričajte o kakovosti, ki so jo prepoznali že številni zadovoljni uporabniki . Popust, ki bo zaznamoval vašo jesen. Vgradna omara bo pri vas še pred zimo, predvidoma že v treh tednih od naročila.

* Popust velja samo pri predplačilu v enkratnem znesku. Za plačilo z gotovino se šteje tudi enkratno plačilo z bančnimi karticami, ne šteje pa se plačilo z bančnimi karticami na obroke in Summit kredit. Popust se izključuje z vsemi ostalimi popusti.


Sorodni članki

»Ponarejeno« vintage ogledalo

Vintage oziroma "stari" stil se v velikem slogu vrača v naše domove. Posebej simpatični so dodatki, ki imajo osebno ...

Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? ...

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...

Prikupen svečnik

Se tudi vi navdušujete nad pisanimi svečniki? Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako iz starega kozarca za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: